srollup
blog reg facebook

Visszahívjuk

up

B2B

up

Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát?

 

 

 

Innováció és Minőség

 

Az igazi légzésvédő specialista mind tervezésben mind kivitelezésben.

A céget 2009-ben alapította egy világhírű orvosi berendezéseket tervező műszaki csapat, olyan küldetéssel, hogy létre hozzanak egy kényelmes, könnyen használható légzésvédő berendezést. Tervezése és kialakítása során a legszigorúbb gyógyszeripari előírások szerint jártak el, így a CleanSpace biztonságos és megbízható. Az elkötelezettségünk a termék iránt a minőségben, a képzésben, illetve az ügyfélszolgálaton keresztül tükröződik.

A CleanSpace légzésvédők jóval nagyobb biztonságot és védelmet nyújtanak a hagyományos védőmaszkoknál, és több mint 20 országban értékesítik őket.

.

Világklasszis képzés és ügyfélszolgálat

Minden CleanSpace légzőkészüléket egyedileg tesztelünk a minőség és a teljesítmény szempontjából, központunkban, Ausztráliában. Elkezdtük a megbízható beszállítói programot mely során szigorú minőségellenőrzési folyamatokon megy át minden alkatrész. A vállalat minőségbiztosítási rendszere a világszerte elismert ISO 9001 és IECEX, valamint a NIOSH (USA) és az ATEX (Europe) szabványoknak megfelelően akkreditált.

 A CleanSpace légzőkészülék használatának fontos része a képzés. Képzésünket ügyfeleink igényeinek szem előtt tartásával fejlesztettük ki, és termékeink forgalmazói, partnerei számára a CleanSpace Online Képzési Program keretein belül tudják biztosítani. A CleanSpace intuitív operációs rendszere azt jelenti, hogy a képzés és a telepítése gyors és egyszerű.

 

close

Kérjen ajánlatot

Dokumentum csatolása

KÜLDÉS

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

close

Jelentkezzen be

Elfelejtette jelszavát?

KÜLDÉS

close

Ajánlja termékünket

KÜLDÉS

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

close

Kérjük adja meg e-mail címét.
A rendszerünk generál egy új jelszót Önnek,
amelyet a megadott e-mail címre küld!

KÜLDÉS

cik_one cik_two cik_thr cik_for cik_fif