srollup
blog reg facebook

Visszahívjuk

up

B2B

up

Bejelentkezés

Elfelejtette jelszavát?

Tervezés, szerelés

Tervezés, szerelés

Az optimális tervezés elengedhetetlen a magas vevői igények és a törvényes előírások teljesítéséhez. A KL-SYSTEM Kft. elemzi az Önnél megoldásra váró feladatot, és KEMPER és LOSMA termékskála felhasználásával kidolgozza az optimális megoldást. A KL-SYSTEM Kft. szakképzett, tapasztalt személyzete a szívó- és szellőző-berendezések, illetve az összes kapcsolódó részegység, például a csővezetékek, érzékelő egységek szerelését is elvégzi. A berendezések szereléséhez természetesen hozzátartozik a rendszer üzembe helyezése, és a használat ismertetése is.

A KL-SYSTEM Kft. karbantartási ajánlata

A KL-SYSTEM Kft. karbantartási ajánlata

A szívó- és szűrőberendezések rendszeres ellenőrzést és karbantartást igényelnek.A szakképzett, tapasztalt szervizcsapat szívesen elvégzi a szívó- és szűrőberendezések, illetve azok részegységeinek szükséges karbantartását. Az üzembiztonság érdekében javasolt a karbantartási intervallumok betartása.

Karbantartási szerződés

Karbantartási szerződés

A berendezés tartós, optimális üzemének biztosítására ajánlatos karbantartási szerződést kötni az Ön KEMPER és LOSMA szívó- és szűrőberendezésére. A berendezést a karbantartás keretében funkcionális és szemrevételezéses vizsgálatnak vetik alá, és elvégzik a szükséges beállításokat. Az éves karbantartási díj mindezeken felül fedezi az összes egyéb szükséges munkálatot, valamint az utazás költségeit is. Csak a kopó és fogyó alkatrészeket számoljuk fel külön.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefon: +36 (53) 500 260

E-mailen: kl-system@kl-system.hu

Hírek, cikkek

A Nikon Optical világszerte elismert piacvezető a szemüveglencsék technológiájának a területén, vállalati innovációival kiterjed az ultra magas 1,74-es törésmutatójú anyag

bővebben

Bisnode tanusitvany
close

Kérjen ajánlatot

Dokumentum csatolása

KÜLDÉS

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

close

Jelentkezzen be

Elfelejtette jelszavát?

KÜLDÉS

close

Ajánlja termékünket

KÜLDÉS

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

close

Kérjük adja meg e-mail címét.
A rendszerünk generál egy új jelszót Önnek,
amelyet a megadott e-mail címre küld!

KÜLDÉS

cik_one cik_two cik_thr cik_for cik_fif