MOTTÓ ÉS KÜLDETÉS

Egyre nagyobb teret hódít az ipari munkahelyeken a biztonság és a környezettudatos szemlélet. Az üzemeltetők, gyártók és végfelhasználók egyre érzékenyebbek erre a problémára, mind a szigorodó emissziós szabályozások, mind a termelési és munkakörülmények színvonalának fejlődése okán. Különösen igaz ez a hegesztés és a szerszámgépek területére.

A KL-SYSTEM rendelkezik a szükséges tudással a lég- és folyadékszűrés területén használt legfejlettebb rendszerek és technológiák tervezéséhez és gyártásához. Megoldásorientált hozzáállásunk és a piaci igények felmérésére rendelkezésre álló kapacitásunk lehetővé tette, hogy az évek során kifejlesszünk egy széles termékskálát, az ipari munkahelyek szennyezési problémáinak széleskörű megoldására. Ma ezen a területen a legjobbak között vagyunk.  

TERMÉKSKÁLA ÉS MODULARITÁS: egyedi értékek

Termékeinket világszerte elismerik számos tulajdonságukért: magas minőségű tervezés és kivitelezés (az EC szabályoknak megfelelve), magas hatékonyság és kiváló ár/érték arány. Azonban két jellemző tesz minket a szektor vezető szereplőjévé: TERMÉKSKÁLA és MODULARITÁS. Az hegesztési füst, ill. olajköd elszívók és kiegészítő szűrőelemek több, mint százféle kombinációja biztosítja, hogy mindig a legjobb megoldást kínáljuk.

ELTÉRŐ TECHNOLÓGIAI MEGKÖZELÍTÉS, nem általános megoldások

A szűrési rendszer kiválasztásánál számos paramétert kell figyelembe venni:

úgymint a hegesztési eljárás és paramétereit, a konstrukciót, az az alapanyagot, illetve annak felületét, a hegesztőanyagot, a munkahely, a csarnok méretét, kialakítását, stb. Forgácsolás esetén a szerszámgép típusát, a megmunkálási folyamat jellegét, az alkalmazott hűtőfolyadékot és a megmunkált alapanyagot. Emiatt tudjuk, hogy nem alkalmazhatunk általános megoldást.

LEGMAGASABB HATÁSFOK: az abszolút szűrés felé.

Az egységeinket nem lehet egyszerűen „légszűrőként” meghatározni: magas szűrési szintjük igazi légtisztítóvá teszi őket. Tesztek, laboratóriumi elemzés és az erre szakosodó hatóság (TÜV) igazolja az akár 99.99 százalékos teljesítményt.

FOLYADÉKOK TISZTÍTÁSA: általános és személyre szabott megoldások.

A KL-SYSTEM olyan vállalat a szektorban, amely mind a légszűrésben, mind a folyadékszűrésben érdekelt. Ez lehetővé teszi számunka az integrált technikai megoldások létrehozását. A szűrési és tisztítási területen erősségünk a termékeink személyre szabása a megrendelő igényeinek megfelelően állunk rendelkezésükre az egyidejű lég- és folyadékszennyezési problémák integrált megoldását illetően. Tapasztalatunk kézzelfogható bizonyítéka az országszerte működő sok száz rendszerünk.

Tanúsítványaink, minősítéseink

 

Bisnode tanusitvany