TERVEZÉS & SZERELÉS

Az optimális tervezés elengedhetetlen a magas vevői igények és a törvényes előírások teljesítéséhez. A KL-SYSTEM Kft. elemzi az Önnél megoldásra váró feladatot, és KEMPER és LOSMA termékskála felhasználásával kidolgozza az optimális megoldást. A KL-SYSTEM Kft. szakképzett, tapasztalt személyzete a szívó- és szellőző-berendezések, illetve az összes kapcsolódó részegység, például a csővezetékek, érzékelő egységek szerelését is elvégzi. A berendezések szereléséhez természetesen hozzátartozik a rendszer üzembe helyezése, és a használat ismertetése is.

KARBANTARTÁSI AJÁNLAT

A szívó- és szűrőberendezések rendszeres ellenőrzést és karbantartást igényelnek.A szakképzett, tapasztalt szervizcsapat szívesen elvégzi a szívó- és szűrőberendezések, illetve azok részegységeinek szükséges karbantartását. Az üzembiztonság érdekében javasolt a karbantartási intervallumok betartása.

Karbantartási szerződés

A berendezés tartós, optimális üzemének biztosítására ajánlatos karbantartási szerződést kötni az Ön KEMPER és LOSMA szívó- és szűrőberendezésére. A berendezést a karbantartás keretében funkcionális és szemrevételezéses vizsgálatnak vetik alá, és elvégzik a szükséges beállításokat. Az éves karbantartási díj mindezeken felül fedezi az összes egyéb szükséges munkálatot, valamint az utazás költségeit is. Csak a kopó és fogyó alkatrészeket számoljuk fel külön.