• Leírás
  • Felhasználás
  • Leírás
  • További árucikkek

A DTE  hűtőfolyadék szűrő szövetet használ a fémek finommegmunkálása során keletkezőmind mágneses, mind nem-mágneses részecskék kiszűrésére.

A DETEX alkalmas mágneses és nem-mágneses részecskékkel dolgozó finommegmunkáló folyamatokkal történő használatra. Ez a rendszer 40° C hőmérsékleten 20° cSt viszkozitású, mágneses és nem-mágneses részecskéket tartalmazó tiszta, vagy emulziós olajat képes tisztítani. A szűrőszövet rendszer lehetővé teszi a nagyfokú tisztítást, alacsony kezdeti befektetéssel. A szűrési méret 10 és 50 mikron között szabadon megválasztható.
Működési elv:
A szennyezett hűtőközeg az elosztótartályba folyik, majd a szalagon elhelyezkedő szövethez jut. A szennyező részecskék (por és fémreszelék) a szöveten kiválnak, míg a megszűrt olaj egy tartályban gyűlik össze és egy szivattyú visszapumpálja a gépbe. A szövetre fokozatosan rakódnak le a szennyeződések, és végül eltömítik, elveszti szűrőképességét. Amikor ez megtörténik, megemelkedik a folyadékszint, és egy úszó működésbe hoz egy mikrokapcsolót. Ekkor egy automatikus rendszer a szalagon lévő, elhasznált szűrőszövetet az eszköz végén lévő gyűjtőbe továbbítja. Az új szövet a a szalagra kerül, készen a folyadék megszűrésére.
Papír betétes szűrő, hűtőfolyadékokkal való használatra.
Alkalmas:
Az összes szerszámgéphez.
Felhasználás:
40° C hőmérsékleten 20° cSt viszkozitású hűtőfolyadékok szűrésére.
ROZSDAMENTES ACÉL: különösen alkalmas víz, nagyon korrozív vagy sós folyadékok számára, amelyek néhány ipari folyamatra jellemzőek.
méretek mm
méretek – tartály kapacitása literben – maximális szűrési kapacitás, emulzió – maximális szűrési kapacitás, tiszta olaj

Hasonló termékeink hűtőfolyadék szűrők kategóriában