• Leírás
  • Felhasználás
  • Karbantartás
  • Leírás
  • Működtetési mód
SKIM rendszerek tetszőleges olajtartályoknál a folyadék felszí­nén úszó szennyeződések kiválasztására lehet alkalmazni. A rendszer elemei 2 alaptí­pusban érheőek el, lemezes-tárcsás vagy szí­jas kivitelben. Az utóbbi verzió telepí­tése, felszerelése a kisebb korlátozott hellyel rendelkező tartályoknál is jól elvégezhető.
Mint az köztudott, a gépi megmunkálásban használt emulzió, illetve a mosógépekben használt folyadék nem keveredik a felszínére kerülő anyagokkal. Ezek jelentős méretű, 0.1-2mm vastag réteget képezhetnek a folyadék felszínén, megakadályozva, hogy a levegő érintkezésbe lépjen az emulzióval. Ez lehetőséget ad a réteg alatti baktériumok megjelenésére, amelyek az emulzió romlásának és feloszlásának elindítói. Ezért elkerülhetetlen a folyadék felszínéről annak az olajból és szennyező közegből álló rétegnek az eltávolítása, amely elindítja a minőségromlást.
A rendelkezésre álló számos kiegészítőnek köszönhetően a SKIM elhelyezhető a tartály szélén, a borításon, külön tokba zárva, vagy egy belső szerkezeten.
A rendkívül egyszerű felépítés behatárolja a szükséges karbantartást. A lekaparók kopásának figyelésével, és a szennyeződéseltávolító rendszeres időszakos tisztításával megőrizhető a SKIM tökéletes állapota.
Nagy légáramlású szűrőmodul olajköd, mikroköd, pára és füst kezelésére.
Alkalmazható
Olajködöt, mikroködöt, párát és füstöt tartalmazó levegő szűrésére.
Technikai adatok
Modell - Teljesítmény – Áteresztőképesség – Pt – Ps – Zajszint - Áramfelvétel
A lemez/szalag a folyadékba merítve, forgásának köszönhetően kiszorítja a szennyező anyagot, amely rátapad. A lemez/szalag forgás közben áthalad két gumiszéllel ellátott lekaparón, amelyek minden rátapadt anyagot leválasztanak, és ezeket a megfelelő rendszer eltávolítja. A SKIM rendelhető elektromos irányítóberendezéssel, amely lehetővé teszi a különböző munkaciklusok beállítását. Bizonyított, hogy a SKIM használatával hosszabb ideig megőrizhető a hűtőfolyadék minősége, a baktériumokkal megjelenő kellemetlen szagok kirekesztésével együtt.

Hasonló termékeink hűtőfolyadék szűrők kategóriában