• Leírás
  • Főbb ismérvek
  • Kiváló szűrőtechnológia
  • Műszaki adatok
Plug and play - Csak egyszer állítsa be, és a legjobb szűrőtechnikával tartósan és habozás nélkül tisztítsa meg a szoba levegőjét. Az állandó térfogatáram-szabályozásnak köszönhetően az AirCO2NTROL megbízható – a Robert-Koch-Intézet ajánlása szerint – hatszoros légcserét biztosít óránként. És ez akár 100 m2-es szobákban suttogás-csendes folyamatos üzemben. Az automatikus jelenlét-felismerés lehetővé teszi a gondtalan felhasználást anélkül, hogy gondolkodnunk kellene a be- és kikapcsoláson. Ami a hatékony légtisztítást illeti, a KEMPER-re, a német világpiaci vezetőre támaszkodhat az elszívási technológiában.
» Állandó térfogatáram-szabályozás, függetlenül a szűrő telítettségétől
» Jelenlét-érzékelés az automatikus be- és kikapcsoláshoz
» Óránként hat légcsere 100 m2-ig
» Nagyméretű HEPA-H14 szűrő (20m2 szűrőfelület), több mint 99,995% -os elválasztással az aeroszoloktól, vírusoktól és baktériumoktól
» Az állandó UV-C sugárzás inaktiválja a vírusokat és baktériumokat, és biztosítja a szennyeződésektől mentes szűrőcserét
» Suttogás-csendes folyamatos működés <50 dB (A)
» Körkörös szívónyílás - 360 fok
» Nagy mozgékonyság stabil görgőkkel
» HEPA H14 szűrőA készülék fő szűrője a HEPA H14 (nagy hatékonyságú-részecske-levegő) osztályú kiváló minőségű szűrő, amelynek 99,95% feletti elválasztási foka van, és kiszűri a levegőben lévő összes aeroszolt, vírust és baktériumot. A H14 szűrők tömítettségét és szétválasztási fokát egyedileg tesztelik a DIN EN 1822 szabványnak megfelelően, egy átfogó vizsgálati eljárás során a szállítás előtt. Ez rendkívül magas szintű biztonságot nyújt.
» F7 ElőszűrőAz F7 osztályú előszűrő biztosítja a durva részecskék előzetes szétválasztását és a HEPA H14 főszűrő élettartamát jelentősen meghosszabbítja. Ez csökkenti a csereszűrők utólagos költségeit.
» UV-C szűrő - opcionálisA fényszűrő egység nagyon rövid hullámú és nagy energiájú UV sugarakat használ a beszívott levegőben lévő vírusok és baktériumok inaktiválására, és besugározza a HEPA H14 főszűrőt és előszűrőt. Ez lehetővé teszi a biztonságos, vírusmentes szűrőcserét is.
» Akár 1500 m3/h szívókapacitásAz olyan vírusok, mint a koronavírus, akár három órán át is aktívan elidőzhetnek a levegőben, és nagy távolságokat tudnak megtenni a levegő mozgásával. Csak 80 - 160 nanométer méretűek. A Robert Koch Intézet a helyiségekben olyan légtisztítás bevezetését javasolja, amely legalább hatszoros légcsere óránként. Az AirCO2NTROL a helyiség levegőjének a lehető leggyakoribb tisztítását teszi lehetővé, és a vírusterhelés jelentős csökkenéséhez vezet. Ez a lehető legnagyobb mértékben csökkenti a fertőzés kockázatát az adott helyiségben. Fokozatosan beállíthatja a KEMPER AirCO2NTROL teljesítményét 300 - 1500 m3 között, hogy megfeleljen a szoba méretének. A különlegesség: a készülékben lévő állandó térfogatáram-szabályozásnak köszönhetően a kimenet akkor is helyes és állandó marad, ha a szűrő telítettsége növekszik. Az 1500 m3/h maximális teljesítmény lehetővé teszi a felhasználást akár 100 m2 vagy 250 m3 méretű helyiségekben is.
» Térfogatáram min. 300 m3/h
» Térfogatáram max. 1500 m3/h
» Méretek (Sz x M x Ma) 793 x 720 x 1661 mm
» Motorteljesítmény 0,75 kW
» Csatlakozási feszültség 1 x 230 V / 50 Hz
» Névleges áram 6 A
» Hangnyomásszint 49 dB(A)
» Teljesítményfelvétel Wattban m3/h-nként 0,,3 W/m3/h
» Szűrési szint 2
» Szűrési módszer eldobható szűrő
» Fő szűrő HEPA szűrő H14 > 99,995% szétválasztó fok
» Szűrőterület 20 m2
» Előszűrő ePM1, 50% (F7)
» UV-sugárzás UV-C, 27 watt teljesítmény

Hasonló termékeink elszívórendszerek – mobil kategóriában

MaxiFil hegesztési füstelszívó és szűrő aktívszenes kiegészítéssel

Filter-Master XL hegesztési füstelszívó és szűrő

ProfiMaster hegesztési füstelszívó és szűrő